Facebook

Over ons pension

Wij bieden:

• professionele en zorgvuldige verzorging;
• vrolijke en professionele verzorg(st)ers die van dieren houden;
• individuele aandacht; standaard voeding, dieetvoeding dient u zelf mee te nemen;
• muziek, voor een gevoel van ‘thuis-zijn’;
• verwarming in de winter en koeling in de zomer;
• nauwgezette toediening van voorgeschreven medicijnen.
Wij gaan er vanuit dat u lekker een weekendje weg of op vakantie gaat. Datzelfde proberen wij ook voor uw hond(en) en/of kat (ten) te creëren.


Telefonisch contact tijdens uw vakantie of weekendje weg

We kunnen ons zo voorstellen dat u zich toch wat onzeker voelt over het achterlaten van uw huisdier. U kunt ons daarom altijd bellen tijdens de openingstijden tussen 10:00 – 11:00 uur en 18:00 – 19:00 uur We vertellen altijd hoe het gaat, ook minder prettige berichten houden we niet achter. U belt immers om te horen hoe het echt gaat, niet om een mooi verhaaltje te horen. We kunnen u gelukkig geruststellen: er zijn maar zelden problemen te melden. Vrijwel zonder uitzondering passen honden en katten zich snel aan en laten zij zich hun maaltijden goed smaken. Mocht er zich toch onverhoopt wat voordoen en willen we dit de dierenarts laten beoordelen dan wordt u altijd z.s.m. op de hoogte gesteld.


Aankomst- en vertrektijden

Honden-vervoerDe zorg voor de honden houdt ons van ’s morgens vroeg tot ’s avonds bezig. We hebben beperkte openingstijden omdat:
• wij de tijd willen hebben om grondig te desinfecteren en schoon te maken;
• wij de tijd willen hebben uw hond en kat de broodnodige aandacht te geven;
Haal- en brengtijden: elke dag van 18:00 uur tot 19:00 uur.

Dagopvang

Dagopvang is mogelijk van maandag t/m zaterdag.
Brengen en halen in overleg.


Rondleiding

Op zaterdag van 11:00 uur tot 13:00 uur bent u van harte welkom om het dierenpension te bezichtigen. Wij vragen u wel om telefonisch een afspraak te maken, 0168-328181 / 0625464337, om wachten te voorkomen en omdat we veilig moeten kunnen werken als er bezoek komt.
In de drukste perioden (alle schoolvakanties) is er in verband met de werkdruk en de rust voor de dieren geen rondleiding!


Lange Termijn Opvang

Door ziekte, werk of privé omstandigheden niet in staat om voor langere tijd voor uw huisdier te zorgen, wij nemen de zorg van u over. Graag informeren wij u over de mogelijkheden en prijzen.


Katten-vervoerHoe moet je huisdieren in de auto vervoeren?

De overheid schrijft niet voor hoe je huisdieren in de auto moet vervoeren. Maar in de Wegenverkeerswet is wel vastgelegd dat u een huisdier niet in de auto mag meenemen als dit tot gevaarlijke situaties kan leiden. Gebruik een reiskennel; mand of speciaal autotuigje.


Niet tevreden:

Heeft u vragen, twijfels of gevoel van ontevredenheid: belt of schrijft u dan naar ons. Wij willen graag tevreden klanten en zullen uw gevoel van onvrede serieus nemen. We stáán voor onze goede naam en willen deze graag houden. Wij zijn daarbij afhankelijk van uw gegevens en eventuele suggesties. Dus houdt u ons op de hoogte? We zijn er u dankbaar voor.